فهرست مطالب
مشاوره خرید رایگان

دکوراسیون داخلی خانه و آشپزخانه

برایه خرید سنگ مارمونایت با قیمت کارخانه با شماره 09128637139

دکوراسیون داخلی

زمانی که صحبت از دکوراسیون داخلی و دیزاین به میان می آید به معنای آراستن محیط داخلی و سبک این طراحی محیط است. دکوراسیون واژه ای در زبان فرانسوی است. اگر به دنبال یک معادل برای آن باشیم واژه های فن، تخصص و آراستن به کار می آیند. امروزه دکوراسیون داخلی مبدل به شاخه ای جذاب و همه گیر شده است. سبک های بی شمار و شیوه های بدیع بسیاری وجود دارند. اما چرا دکوراسیون داخلی اهمیت دارد؟

 

 

به شکل کلی طراحی دکوراسیون داخلی شیوه ای برای برقراری نمایشی هماهنگ و هنرمندانه در میان اثاثیه، رنگ ها و چیدمان است. به صورتی که رنگ ها با سبک غریبه نباشند و سبک لوازم با چیدمان بیگانه نباشد. دکوراسیون داخلی بر اساس معماری داخلی و طراحی داخلی شکل می گیرد. از منحصر ترین سبک ها در این شاخه می توان به مدرنیته اشاره نمود.

اکثر فضاهایی که با آن ها در زندگی روزانه سروکار داریم به سبک مدرن آراسته شده اند و معماری مدرن سبب تحول طراحی داخلی شده است. برای نمونه ابزار ها و اثاثیه ای که امروز مورد استفاده هستند به تبع شیوه های معماری خلق شده اند. با ما در فونیکس همراه باشید تا به مقوله جذاب معماری داخلی بپردازیم.

دکوراسیون داخلی خانه
دکوراسیون داخلی خانه

 

دکوراسیون داخلی در قرن بیست و یکم

تحولات طراحی داخلی در 100 سال گذشته بسیار متنوع و سرشار از گرما و زیبایی بوده است. امروز اما زیباترین طراحی داخلی به اسباب لوکس و دیزاین استثنائی نیست. امروز چیدمانی هماهنگ در محیطی ساده و تنها به کاربردن وسایل ضروری می تواند ایده ای کامل باشد. استفاده از محیط به گونه ای که فضای مناسب برای استفاده از وسایل و حرکت وجود داشته باشد اصل مهمی است.

رنگ ها و هماهنگی جذاب آن ها یکی از منحصر ترین آفرینش های دکوراسیون داخلی است. استفاده از رنگ هایی که در کنار هم تولید زیبایی مضاعف می کنند و برای محیط مناسب هستند اصلی اساسی است.

 

گرچه ما نمی توانیم یک سبک را غلط و یکی را درست بپنداریم. حتی میان زشت و زیبا هم قضاوتی وجود ندارد. اما بهترین شیوه دکوراسیون داخلی در جهان کنونی، استفاده از گیاهان، تابلو های دکوراتیو، مبلمان ساده و کاربردی و رنگ های متناسب با سبک داخلی است. پیشنهاد ما پیروی از سبک شخصی خودتان است و عدم پیگیری سفت و سخت مد که سبب شلوغی خواهد شد.

اگر به دنبال خرید هر متود تازه و اضافه کردن به خانه باشید در دکوراسیون دچار گیجی و شاهد صحنه ای شلوغ خواهید بود. به هارمونی رنگ، طرح های ساده، ابزار کاربردی، وحدت و هم بستگی در متریال و سبک اهمیت دهید.

دکوراسیون داخلی خانه
دکوراسیون داخلی خانه

 

 

مهم ترین سبک های دکوراسیون داخلی

  1. سبک طراحی داخلی کلاسیک: شیوه ای پرطرفدار و زیبا که دارای ثبات و جلوه ای اصیل است. شاید فضایی که به این سبک چیده شده باشد کمی سنگین به نظر آید. اما با استفاده از رنگ های روشن به سبک شدن محیط کمک خواهید کرد.
    از مهم ترین عناصر دکوراسیون داخلی در سبک کلاسیک، گچبری ها و تزئینات سقف و دیوارها، مبلمان کلاسیک، تابلوهایی با طرح و نقاشی های قرن های گذشته و خلاصه وسایلی به این سبک است. معماری کلاسیک نمایانگر طراحی داخلی در تاریخ گذشته است. به راحتی می توان دکوراسیون کلاسیک را به کشور های گوناگون نسبت داد.
  2. دکوراسیون داخلی خانه
    دکوراسیون داخلی خانه
  3. سبک طراحی داخلی مدرن: سبک دکوراسیون مدرن بسیار گسترده است و به نسبت ذهنیت هر فردی متفاوت. اما المان های مشخصی مانند پالت رنگی و متریال خاص می توانند در همگی دیده شوند. پالت رنگی به معنای محدود بودن رنگ هایی است که در طراحی مدرن شاهد آن هستیم. شاید به هر چه نگاه کنید تنها 3 رنگ خاص و هارمونی جذاب آن ها را ببینید.
    هم چنین متریال صاف و صیقلی مانند شیشه و فلز مانند استیل بسیار استفاده می شود. استفاده از شکل هایی مانند مربع و اشکال گوشه دار نشان از سرسخت بودن جهان مدرن دارد. دکوراسیون داخلی مدرن از تابلوهایی بامفهوم عمیق بهره می برد. گرچه در همین سبک مدرن طراح هایی با رنگ های بسیار و طرح های منحنی هم وجود دارند.
  4. سبک طراحی معاصر: سبکی که انعطاف بالایی دارد و به قوانین سفت و سخت پایبند نیست. از عناصر گوناگون بهره می برد و به المان های گوناگون اجازه حضور می دهد. این سبک بسیار زیبا و دل انگیز است. شاید خانه شما به همین سبک باشد. این سبک از هنر کلاسیک و طراحی های مدرن الهام گرفته است. اما محیطی گرم و صمیمی دارد.
    خطوط منحنی و خمیده در این سبک به وفور به چشم می آیند. طراحی داخلی معاصر، پویا و با هارمونی جذابی از چندین رنگ در وسایل و رنگ آمیزی دیوار ها شناخته می شود. این سبک محیطی دل نشین و بدون تکرار متعدد خطوط صاف و بدون حالت رسمی است.
  5. سبک طراحی داخلی مینیمال: حتما تابلوهای مینیمال را دیده اید. شاید یک نقاشی مینیمال تشکیل شده باشد از چند خط و یک دایره باشد و همین و بس. سبک دکوراسیون مینیمال طرفداران بی شماری دارد. به ویژه در اروپا از این سبک برای طراحی محیط های گوناگون استفاده شده است. سبک مینیمال بر رنگ سفید و پالت رنگی محدود و خنثی تاکید دارد.
    این سبک بسیار ساده است حتی ساده تر از مدرنیسم و از زرق و برق استفاده نمی کند. همانطور که از نام آن بر می آید تمامی عناصری که نقش اضافه دارند را حذف نموده است. این سبک برای القای تعادل در طراحی، به رنگ های متضاد و هم نشینی آن ها باور دارد.
  6. سبک طراحی داخلی روستیک: روستیک یا روستایی شاید نامی غلط انداز داشته باشد. اما سبکی به شدت زیبا است که شاید شما در اطراف خود کمتر دیده باشید. سبک دکوراسیون روستیک از عناصری مانند چوب و سنگ به وفور استفاده می کند و این سبک سعی دارد آرامش زندگی روستایی را با خود به شهر ها آورد. سبکی از طبیعت و زندگی ساده که گرمای بسیاری دارد. شاید در این سبک بتوانید طرحی از فلز های زنگ زده و چوب ها پوسیده را ببینید. گرچه آن ها کاملا سالم هستند.

دکوراسیون داخلی به تفکیک محیط

امروزه دکوراسیون داخلی علاوه بر سبک های گوناگون به محیط های گوناگون هم تقسیم می شود. برای نمونه:

  • دکوراسیون داخلی تجاری
  • دکوراسیون داخلی اتاق خواب
  • دکوراسیون داخلی آشپزخانه
  • دکوراسیون داخلی فروشگاه
  • دکوراسیون داخلی اداری
  • دکوراسیون داخلی رستوران و کافی شاپ
دکوراسیون داخلی خانه
دکوراسیون داخلی خانه

 

سبک خود را در محیط زندگی و کار خود پیاده کنید

ممکن است رویای طراحی دکوراسیون داخلی به سبک خود راداشته باشید. طراحی بر اساس اصول و جذابیت های دلخواه شما می تواند صورت بگیرد. پیشنهاد ما به شما دریافت مشاوره و کمک از تیم دکوراسیون داخلی فونیکس است. استفاده از عناصری مانند انواع چوب های طبیعی و فراوری شده، انواع سنگ طبیعی و مصنوعی و بسیاری از عناصر دیگر می تواند محیط خانه و یا کافی شاپ  یا آشپزخانه شما را دگرگون سازد. برای دریافت اطلاعات بیش تر با ما در تماس باشید.

 

 

دکوراسیون داخلی خانه
دکوراسیون داخلی خانه
اگر این مطلب رو دوست داشتید در شبکه های اجتماعی اشتراک گذاری کنید!
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در pinterest

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *